Professionelle blogs

Folkenen bag Social Square har oprettet en wiki, hvor de forsøger at liste alle professionelle blogs i Danmark.

Idéen er rigtig god, og jeg er sikker på, at den vil være til glæde og inspiration for mange! Især studerende der leder efter en virksomhed eller organisation som blogger. Men desværre mangler de en kategori for organisationer som blogger internt;-) Umiddelbart har jeg dog lidt svært ved kategorien ”Andre/svære at kategorisere”. For det er lige præcis det, de er: Svære at kategorisere. Og måske er det slet ikke professionelle blogs, men bare ”andre”. Fælles for dem alle er, at de er skrevet af fagfolk. Men er IT-nørden, som har et IT-relateret arbejde, og som har oprettet en personlig blog om IT-relaterede ting så ikke også professionel? 

Jeg synes, at man ser en tendens til, at folk opretter mere og mere specialiserede blogs. Det er som om, at man simpelthen laver forskellige blogs til forskellige formål og til forskellige interesser, og det er heller ikke længere ualmindeligt at have mere end én blog. Umiddelbart bliver det, efter min mening, derfor også svært at kategorisere og skelne mellem professionelle og specialiserede med mindre man opstiller nogle forholdsvis stramme kriterier. Men det er selvfølgelig en wiki, og den ligger derfor også under for konstant redigering og vurdering.

Lisbeth Klastrup, adjunkt ved IT-Universitetet i København, har også oprettet en forskerblog, hvor hun prøver at ”tracke de danske forskere, der blogger”. En rigtig god blog, hvor man kan finde inspiration til diverse forskningsfelter samt gode links.

Reklamer

0 Responses to “Professionelle blogs”  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
Velkommen til min specialeblog!

Mit speciale handler om brugen af blogs til intern organisationskommunikation. Kommentarer er meget velkomne. Forhåbentlig bliver jeg klogere, og mit speciale bliver bedre.
maj 2007
M T O T F L S
« apr   jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Reklamer

%d bloggers like this: