Hvordan integreres web 2.0 bag virksomhedens firewall?

Mange virksomheder verden over har implementeret web 2.0 teknologier bag deres firewall, men spørgsmålet er, hvordan virksomhederne integrerer disse teknologier og får medarbejderne til at udnytte dem fuldt ud. Kommer det helt af sig selv, når medarbejderne får øjnene op for teknologiernes muligheder, eller er der nødt til at komme nogle tiltag fra ledelsens side? Er ledelsen fx nødt til at ændre den eksisterende læringskultur i virksomheden og måske give afkald på deres hierarkiske position for at give plads til en mere demokratisk netværkskultur? Eller kommer det helt naturligt, når den nye internetvante generation kommer til fadet og helt automatisk begynder at bruge de sociale netværkstjenester, som de kender det fra deres privatliv?

Web 2.0 teknologier er stadig nye for mange mennesker, og jeg tror, at mange medarbejdere står overfor et skift i deres daglige arbejdsmetoder. Dette amerikanske og noget poppede slideshow viser på en sjov måde det skift, der er sket – eller måske kun er ved at ske…

Reklamer

0 Responses to “Hvordan integreres web 2.0 bag virksomhedens firewall?”  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
Velkommen til min specialeblog!

Mit speciale handler om brugen af blogs til intern organisationskommunikation. Kommentarer er meget velkomne. Forhåbentlig bliver jeg klogere, og mit speciale bliver bedre.
august 2007
M T O T F L S
« jul   sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Reklamer

%d bloggers like this: