Status

Hvad er det så egentlig lige, at jeg har kunne bruge denne blog til, og har den så levet op til mine forventninger? For at starte med det sidste spørgsmål så er det et nej. Men det er lige så meget mig selv, der ikke har kunnet leve op til mine egne forventninger, som det er bloggens skyld. Jeg har for det første ikke været så god til hyppigt at poste indlæg. For det andet har jeg ikke deltaget ret meget på andre blogs, og dermed har jeg heller ikke draget andres opmærksomhed hen mod min blog.

Jeg kan dog se, at der er en del som er inde og lure her på bloggen, hvilket, jeg synes, er ret sjovt. Alle er selvfølgelig hjertelig velkomne, for ellers havde jeg jo ikke lavet den offentlig. Jeg håber, at I finder noget interessant. Jeg havde forventet, at bloggen havde medført kommentarer, som kunne inspirere mig og få mig til at tænke, men det har der ikke været så meget af, som jeg havde håbet på. Men det der har været, har jeg været glad for!

Det mest positive ved denne blog er, at den har givet mig erfaring med mediet. Jeg har fået indsigt i, hvad det vil sige og ikke mindst kræver at være blogger. Min blog har også fået mig til at reflektere over mit speciale på en anden måde, da jeg pludselig skulle præsentere det for andre. Samtidig har det også været en smule intimiderende. Bloggen har også givet mig lyst til at følge med på andre blogs for at se, hvad folk skriver om, og hvordan mediet gribes an – både hos private og corporate blogging.

Så alt i alt er jeg glad for og har på ingen måder fortrudt denne blog!

Reklamer

0 Responses to “Status”  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
Velkommen til min specialeblog!

Mit speciale handler om brugen af blogs til intern organisationskommunikation. Kommentarer er meget velkomne. Forhåbentlig bliver jeg klogere, og mit speciale bliver bedre.
september 2007
M T O T F L S
« aug   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Reklamer

%d bloggers like this: