Mit navn er Mette Plougmann Sørensen, og jeg er nu endelig blevet uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitetscenter.

Jeg startede på den humanistiske basisuddannelse, hvorefter jeg læste psykologi og kommunikation. Undervejs har mit studium været afbrudt af praktikophold og barsel. Det var i forbindelse med det afsluttende speciale på kommunikation, at jeg oprettede denne blog.

Specialet handler om, hvilke betydninger brugen af blogs har for den interne kommunikation i en organisation.

Da jeg oprettede bloggen, skrev jeg: “Jeg har tænkt mig, at Mettes specialeblog skal bruges til mine tanker om specialet. Det vil forhåbentlig blive til både små og store tanker omkring emnet, teorier, metoder og om det at skrive speciale i det hele taget. Jeg vil gerne opfordre alle interesserede til at kommentere mine indlæg, og jeg håber således at kunne få feedback på, hvordan jeg kan videreudvikle specialet. Samtidig håber jeg også, at denne blog kan være med til at inspirere andre, der arbejder med samme emne.” Da specialet var næsten til ende, reflekterede jeg over disse forventninger, hvilket kan læses i denne post.

Selv om det nu er et stykke tid siden, at specialet er afleveret, kan jeg se, at der stadig er nogle som besøger denne blog, og derfor får den lov til at leve videre.  

Ønsker du at komme i kontakt med mig, kan det ske via mailadressen: metteplougmann@gmail.com.

Skriv en kommentar




Velkommen til min specialeblog!

Mit speciale handler om brugen af blogs til intern organisationskommunikation. Kommentarer er meget velkomne. Forhåbentlig bliver jeg klogere, og mit speciale bliver bedre.
april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930